Conversaţie în limba francezӑ, pentru copii de la 3 ani la 10 ani
  • 0 comments
Sitethumbnail

Cu cât mai devreme copii intrӑ în contact cu o limba strӑinӑ, cu atât o vor stapani mai bine ulterior.De asemenea,jocul este o mare parte a lumii copilului; de aceea este o sursӑ puternicӑ de motivaţie.

Le Carrousel ofera ateliere sӑptӑmânale de francezӑ unde copiii vor descoperi sunetele limbii franceze şi cultura francezӑ prin activitӑţiile educative si interactive, special concepute pentru copiii de peste 3 ani.

Copii francezi şi francofoni au oportunitatea de a dezvolta şi de a spori cunoştiintele lor de limbӑ francezӑ şi identitatea lor intr-o culturӑ francofonӑ prin imersie lingvisticӑ şi culturalӑ.

Atelierele vor avea câte o temӑ diferitӑ pentru fiecare lunӑ.
Luna februarie este dedicatӑ Carnavalului, iar noi propunem 4 activități creative :

03/06 februarie 2015: Sӑ batӑ tobele!
Atelier de Muzicӑ & Dans: Cântecede prezentare și dansuri de Carnaval
11/13 februarie2015: Bucӑtӑraşul creativ
Atelier de Gӑtit : Vafe – Initiere în artă culinară și degustarea proprii lor creaţii
18/20 februarie 2015: Abracadabra
Atelier de Creatie – Reciclare: Creare de omizi multicolore, măști și costume
25/27 februarie 2015: Marionetele jucӑuşe
Teatru de marionete: Mică piesă de teatru urmatӑ de jocuri de roluri

Pe parcursul fiecӑrui atelier, copiii vor descoperi gusturi, mirosuri, produse alimentare, forme, culori si texturi, învӑţându-i în aceeaşi timp limba francezӑ şi dezvoltӑndu-ie abilitӑţile artistice şi motrice.

Atelier de Muzicӑ & Dans :Dansul este limbajul corpului . Acest mod de exprimare permite depășirea diferenţelor lingvistice și culturale. De aceea o folosim pentru a ajuta copii sa descopere limba francezӑ.
Atelier de Gӑtit : Atelierul de gătit ne va permite să lucram asupra unor concepte esenţiale: materia primă și ustensile cu un rezultat concret ; toate acestea trezind copiilor plӑcerea pentru gătit și ajutandu-i se conștientizeze măsuri, cantităti, regulile de igienă dar şi lucrul în echipa.
Atelier de Creatie -Reciclare : Acest atelier creativ și de reciclare este creat pentru a dezvolta inițiativa, independența,concentrarea și construcția individuală în ritmul fiecărui copil, respectând în același timp mediul înconjurător.
Teatru de marionete : Papusa sau marioneta este o imagine a ființei umane și atunci când un copil se joacă cu ea, se identifică cu această. Este jucăria care ajută copii sa-si descopere propria fiinţa umana.

Tarife: 45 Ron / atelier
Orar:
Miercuri: de la 17h00 la 18h30
Vineri: de la 17h30 la 19h00 (Grupuri în funcţie de vârsta si de nivelul de cunoştiinţe de limba francezӑ.)
Inscrieri: maternelle@lecarrousel.ro
Tel.: (004)0745 101 783

Atelierele noastre sunt incadrate de o echipa calificatӑ şi experimentatӑ, formatӑ în invaţarea timpurie a limbilor strӑine.

Share Social

About the Author: Camelia
L’équipe du Carrousel, école maternelle en langue française à Bucarest.